torsdag 3 oktober 2013

Djungle Queen

Ja så var det äntligen dags för eventet vi väntat på efter ombokningar, inställda turer, dåligt väder och ångest att vi aldrig skulle komma iväg men så äntligen!

Tyvärr så börja det hela med tråkigheter, Djungle Queen var inte i bruk eftersom den var uppdragen på land för sin två årsinspektion av kustbevakningen så vi fick åka en annan båt dom inte alls var samma sak. Det stod rangliga, utslitna och lortiga stolar som vi fick sitta på längst bak på båten och det var bara där båten var öppen så man kunde fotografera. 

Den guidade turen var det dock inget fel på, yacht efter yacht framför hus, dyrare hus och lite dyrare hus som väldigt många ägdes av Wayne Huizenga som i egen hög person satt vid vattenkanten utanför ett av sina mansions och vinkade till oss glatt. 

Väl framme vid ön med lite blandade känslor över helheten så var det dags för mat och aa det fanns MAAAAT!! Revben, kyckling, räkor, coleslaw, bönor och bröd!! Jag säger bara det att all you CAN eat verkligen var uppskattat från min del!! Godast var lätt revbeben!!

Efter middagen rullade åtminstone jag ut från restaurangen och kollade lite på djuren innan det var dags för showen som egentligen byggde mycket på publikens deltagande vilket var jätte roligt!!

Hemresan på riverftont var om möjligt ännu mer spektakulär när husen och trädgårdarna var upplysta, jag och Jessica har väl hittat vårt drömhem men vi måste spara 17 miljoner dollar till huset och 40 miljoner dollar till yachten som står utanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar