torsdag 23 februari 2017

Find what you love and let it kill you

Som de flesta som läser den här bloggen redan vet så är Per och jag inte längre tillsammans, så resorna kommer att bli färre och bloggen kanske inte så aktiv, eftersom pengarna som student inte flödar in. MEN den kommer inte att försvinna helt för som ni vet så lever jag för att se och uppleva nya platser så jag kommer göra allt i min makt för att fortsätta med detta på egen hand!

Målet är just nu att jobba hårt under sommaren så att jag och min kompis Elin kan ta en weekend till London i höst. Elin har aldrig varit utomlands och att ta henne till Harry Potter studios vet jag att hon skulle älska!

Drömmen är dock att vinna pengar för att kunna åka på min första resa solo till Singapore. Det är 2017 och jag är en stark kvinna så resa helt själv någonstans är en av de saker som jag ska hinna med i livet. Man växer  och blir starkare i nya situationer och tidigare hade jag Per som ett riktigt bra resesällskap men även också lite som ett skydd. Jag ska nu se vad jag klarar av utan honom! Det var hans val att lämna mig, men det är mitt val att göra det bästa av det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar