lördag 3 oktober 2015

Djur och Pariserhjul- Jessica

Idag har vi gått något som känns som flera mil, först så var vi på Tokyo (Ueno) Zoo och såg på en massa olika djur. Vissa som jag inte ens visste fanns, tror att de hade allt där förutom varg,järv, räv och lo ;).  

Vi blev klara på Zoo i ganska god tid så vi bestämde oss för att åka till Pariserhjulet här i "våra kvarter" i hamnen och få en fin utsikt över Tokyo. Vi gick av vid närmaste tunnelbanestation för att byta till buss, men det var superkrångligt att förstå eftersom vi inte visste exakt vilken station vi skulle till, så vi bestämde oss för att gå dit. Dumt...det var ca en timmes promenad och vi hade inte rätt skor, så vi var helt slut när vi väl kom fram. Väl framme så var utsikten fantastiskt även om jag blev superrädd för det var sååå mycket högre än vad jag trott.  Vi var där i bra tid och fick se del av solnedgången dock. Var riktigt läckert! 
Sedan gick vi till vårt "stammishack" här i hörnet vid hotellet och åt. Man skulle kunna tro att vi är kändisar när vi går in där för hela personalen hälsar på oss och kommer och tar i hand och får alla gäster att hälsa på oss med. FANTASTISKT mat där och man blir genast på glatt humör när man går in för de är sååå trevliga. Vill inte åka hem, för att är så bra här! 

Imorgon tar vi en tågresa till Kyoto. Det är ca 40 mil härifrån, men med snabbtåget tar det bara 2 timmar. Det ska vara ett Japan "måste" men mycket gammal kultur och geishor. Ska bli sååå kul! Ska gå bra väder verkar det som med! Kommer dock hem vid elva tiden, så blir sen uppdatering på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar