måndag 28 september 2015

Nishi-Kasai - Jessica

Vi älskar verkligen vårt område i Tokyo. Vi bor på ett Best Western Hotell i Nishi-Kasai och allt här är så gulligt! Folket är underbara och allt här är så lugnt och skönt. Det är knappt så att bilar får köra på vägen här. En supermysig liten stadsdel. Känns om att allt Japanerna gör är gulligt. Det är ett sådant trevligt folk! De pratar knappt ett ord engelska, men vill verkligen prata med en så gott de kan. Vi har redan nya "kompisar" i köket på en restaurang vid hörnet. Där fick jag för första gången äta med pinnar, inget jag har fått finess på än, men det var såå mysigt där. Älskar Japan!

Rummet vi bor i är så litet att vi knappt får plats. Imorse så fick jag stå i duschen för att vi skulle kunna borsta tänderna ihop. Men allt går bara man vill och vi ska bara sova här. De kommande dagarna så är det Disneyland som gäller, men sedan ska vi utforska "riktiga Tokyo" och det ser jag verkligen fram emot!

Jag tror att vi kommer att äta ihjäl oss på snacks här, för allt ser så gott ut! Men ibland går man på en nitlott och får något riktigt konstigt :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar