tisdag 9 september 2014

Lever för att resa!

Så är idag ledig och själv och spenderar då min tid med att tänka på att resa, som alltid!

Om jag kunde så skulle jag bara ta mitt pick och pack och åka runt i världen (men Per såklart <3), men eftersom jag är typ pank minus hundra så är det drömmar än så länge, men tänkte göra lite listor här för att lunga ner mina tankar så de är internet istället för i mitt huvud.

Våra resor ihop:

2009 New York en vecka
2010 London weekend
2011 New York för nyår, en vecka
2012 Kroatien, en vecka
2013 Florida, 9 nätter
2014 Brighton,London,Cardiff 5 nätter


Jag och per har en lista på vår kyl med resmål vi vill besöka. Mål så att säga :)

Min Lista

Hawaii
Prag
Kroatien *check*
San Diego (comic con)
Slovenien
Nya Zeeland
Något land i Afrika typ Tunisien
Monaco
Orlando *check*
Paris
Singapore


Per Lista

Singapore
Japan
Skottland
Prag
Sydkorea
Australien
Monaco
Sir Lanka
Zansibar
Dubai


Så vi har några att bocka av....Planen är att nästa år (2015) så ska vi checka av några av på Pers lista. Vi har nämligen planer att åka till Tokoy och Shanghai. Skulle gärna hinna med Singapore också, men vet inte om jag kan vara ifrån butiken så länge som tre veckor. Håller tummarna för att butiken går bättre snart och jag börjar tjäna lite pengar....Jag saknar verkligen att ha pengar...Men skrapar trisslotter fram till dess :p

Dröm målen:

1. En jordenruntresa resa  då man är borta i typ tre månader och bara åker till så många ställen man orkar och hinner med. Underbart!

2. En jorden runt kryssning. Roa sig på en stor häftig båt under tiden man reser till nya ställen är väldigt lockande jämfört med timmar på ett plan :P.

3. Route 66. Bila igenom Usa, the american dream?  Vi älskar ju Usa.Vi ser vart livet tar oss, just nu laddar vi för Japan 2015! WOHO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar