torsdag 26 september 2013

Dag 1 Epcot & Magic Kingdom

Så efter gårdagens extremt långa resa hit så var det skönt att få sova ut idag! Vi åkte med shuttle till Epcot där det tyvärr började med dåligt väder så vi tog oss till Club Cool för att smaka på massa dricka från världens alla hörn men till vår STORA besvikelse så fanns det endast 4 sorter att smaka på så det var verkligen inte kul!Efter lite attraktionsåkande blev det att ta sig till World showcase för att se alla länder, provsmaka mat/dryck och köpa massa (o)nödiga saker från gift shops.

Första provsmakningen blev öl på en engelsk pub, tyvärr sa jag åt den gode Herren att överraska mig vilket resulterade i att jag fick en Stella artois, den vanligaste "utländska" ölen i USA men den satt bra i värmen så det var helt okej. 

Nästa stopp för provsmakningen blev Frankrike och deras bageri med allt från baguette till pain au chocolat och det var verkligen underbart gott!!


Till lunch så föll till slut valet på Japan, jag menar ska man äta sushi från riktiga experter så var ju tillfället nu. Servicen var helt underbar och maten likaså. Man känner sig nästan rädd för att göra bort sig eftersom de är så extremt snälla och serviceinriktade. 


Nästa provsmakning blev Oktoberfestöl i Tyskland som var riktigt god och fick även ett fint glas att ta med!

Efter att ha åkt test track så tog vi Monorailen till Magic Kingdom så att Jessica skulle få se sina prinsessor :) 

Jag smakade för första gången på en Corn Dog som nja smakade helt okej men det var en skum blandning med sött bröd och korv inuti.

Till middag blev det back to bacic med hamburgare och pommes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar